O nama

Planet obuća je jedno od najpoznatijih odredišta za sve zaljubljenike u modne trendove i udobnost. Ova trgovina nije samo mjesto za kupovinu obuće, već je to prava modna oaza koja inspirira ljude diljem svijeta. Kada kročite u Planet obuću, odmah vas obuzima osjećaj raznolikosti. Na policama se nalazi širok asortiman obuće, od elegantnih cipela do udobnih tenisica, prilagođen svakom ukusu i prigodi. Bez obzira tražite li obuću za svakodnevnu upotrebu, poslovne sastanke ili posebne prigode, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno. Ono što izdvaja Planet obuću od drugih trgovina jest ne samo bogatstvo izbora, već i kvaliteta proizvoda. Svi modeli su pažljivo odabrani kako bi se osigurala trajnost, udobnost i stil. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih ili modernih dizajna, sigurno ćete pronaći nešto što će zadovoljiti vaše potrebe.

Osim obuće, Planet obuća nudi i razne modne dodatke kao što su torbe, remenje i čarape, koje će upotpuniti vašu odjevnu kombinaciju i dodati joj dašak osobnosti. Također, tu su i razne marke koje su sinonim za kvalitetu i stil, što dodatno potvrđuje reputaciju ove trgovine kao pouzdanog odredišta za modno osviještene kupce. No, Planet obuća nije samo trgovina, već i mjesto gdje se osjećate dobrodošlo i inspirirano. Profesionalni prodavači uvijek su spremni pružiti vam savjet i pomoć pri odabiru pravog modela, čime se osigurava ne samo zadovoljstvo kupovinom, već i dugoročna lojalnost kupaca. Ukratko, Planet obuća nije samo mjesto za kupovinu obuće, već je to modni svijet u malom, gdje se susreću kvaliteta, stil i udobnost. Bez obzira tražite li klasične komade ili najnovije modne trendove, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da izrazite svoj osobni stil i osjećate se samopouzdano u svakoj prigodi.

Planet obuća d.o.o posluje u Bosni i Hercegovini već 18 godina na ukupno 4000m2 što nas čini najvećim maloprodajnim lancem u Bosni i Hercegovini po veličini prodajnog prostora.

Najveći smo maloprodajni lanac i po veličini asortimana koji nudimo,od kojeg najveći dio čine naši vlastiti brandovi: SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA,ELENA-ženska obuća; BRUNO BRUNI,TIZIANO-muška obuća; ELVITON,ET-sportska obuća;TOFI,ELENA-dječja obuća, u ponudi imamo i širok asortiman renomiranih europskih brandova obuće.

Stalnim praćenjem trendova i zbivanja na svjetskoj modnoj sceni nastojimo svojim potrošačima kroz ponudu naših kolekcija uvijek omogućiti aktualne modele obuće uz najpovoljnije cijene te najbolju uslugu.

Planet obuća – testirano korakom!